Abb Range Suplier

  • ABB Series Servo Motor Supplier

    Pemasok Servo Motor Seri ABB

    Ringkesan babagan

    Motor servo ABB lan supir

    Ethernet Embedded, kalebu EtherCAT, Modbus TCP, lan Ethernet / IP minangka sertifikat ETG lan patuh EtherCAT. Alat pemrograman MINT sing kuat kanggo aplikasi kontrol gerakan sumbu siji dilengkapi standar kanthi fungsi pembatalan torsi keamanan (STO). Sesuai karo IEC 61800-5-2 lan SIL3 PLe standar MINT WorkBench liwat Ethernet TCP / IP fungsi konfigurasi IP20 kanggo proteksi instalasi ( UL) kanthi otomatis nyetel kabinet nempatake awake dhewe ing posisi liyane lan filter digital antiresonansi cocog kanggo operasi sistem poros drive tunggal 1 nganti 3, 105-250 - rotasi AC lan kontrol motor servo motor induksi linier bagean opsional: ngirit saringan EMC , unit rem, resistor regeneratif, kipas pendingin, lsp

  • ABB servo drive supplier

    Pemasok servo drive ABB

    1. Ringkesan babagan

    Drive servo ABB Microflex E190 minangka drive servo kanthi performa tinggi sing ngowahi desain mesin kanggo mbesuk. Ndhukung kabeh jinis umpan balik motor utama lan teknologi Ethernet, kanthi macem-macem fitur kanggo kontrol motor servo rotary lan linear kanggo macem-macem aplikasi kontrol gerakan kanthi kinerja dhuwur, kanggo desain sing ana uga kanggo aplikasi sentris jaringan mbesuk.

    Drive servo ABB Microflex E190 dirancang kanggo ngewangi desain kontrol saiki kanggo kabutuh sesuk. Kanthi dhukungan kanggo kontrol volume pulsa lan analog, drive servo Microflex E190 nggawa opsi fleksibel kanggo aplikasi sing ana utawa sing wis ana lan nyedhiyakake platform sing anyar kanggo kontrol Ethernet lan " Desain mesin IOTSP Ready ”.

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.