Siemens mbantu Zhongshan mbangun pusat inkubasi inovasi Internet industri

• Tandatangani perjanjian kerja sama strategis karo Pamrentah Rakyat Kota Zhongshan lan Decheng kanggo mbangun Pusat Inkubasi Inovasi Internet Industri China-Jerman (Greater Bay)

• Pusat inkubasi inovasi industri pertama digawe bebarengan karo Siemens ing Greater Bay Area adhedhasar MindSphere

• Salah sawijining proyek kerjasama strategis utama ing antarane Provinsi Guangdong lan perusahaan multinasional sajrone periode Rencana Lima Taun kaping 14

Siemens lan zhongshan, zhongshan DE duweke investasi pamrentah rakyat, LTD. (DE prewangan) ing "ijol-ijolan ekonomi lan perdagangan 2021 investasi zhongshan" nandatangani perjanjian kerja sama strategis, bebarengan karo pembangunan pusat inkubasi inovasi Internet (area teluk gedhe) industri, transformasi digital lan cerdas industri lokal, kanthi komprehensif ningkatake manufaktur digital transformasi lan upgrade kutha zhongshan. Pusat iki yaiku kanggo nggawe pertama Siemens ing kerja sama area teluk adhedhasar pusat inkubasi inovasi industri MindSphere, yaiku provinsi Siemens lan guangdong sawise mlebu perjanjian kerangka kerja sama strategis strategis, transformasi digital lan kemajuan industri tenaga listrik ing propinsi guangdong, uga sajrone periode "bedhekan" kerjasama strategis karo perusahaan multinasional ing provinsi guangdong minangka salah sawijining proyek utama.Siemens bakal ngaktifake pangembangan Inkubasi Inovasi kanthi teknologi modern lan solusi.

"Zhongshan minangka basis inovasi manufaktur cerdas sing penting ing Provinsi Guangdong. Kita kerja sama karo Pamrentah Kota Zhongshan lan Decheng lan mitra liyane kanggo bebarengan nggawe ekosistem Internet industri, sing penting banget kanggo perusahaan manufaktur lokal kanggo mujudake transformasi lan upgrade pabrikan cerdas, ngoptimalake struktur industri, lan aktif nggawe klompok industri sing kompetitif. "Kelompok industri digital Siemens (China), LTD., Wakil Presiden lan manajer umum manajer regional sales China kidul Bai Liping ujar," Siemens kanthi teknologi canggih global lan keahlian ing bidang otomasi industri lan digitalisasi, adhedhasar Industri internet bakal kerja sama karo mitra kanggo nyipta kebutuhan klompok industri khas skenario aplikasi khas, lan kanggo nglatih pabrikan lokal kanthi pamekaran kualitas dhuwur kanthi bakat inovatif lan trampil.

Miturut kesepakatan kasebut, kanthi dhukungan saka Pamrentah Kotamadya Zhongshan, Pusat Inkubasi Inovasi bakal nganakake riset mendalam babagan klompok industri khas ing Kota Zhongshan, ngrancang solusi sakabehe lan ngembangake aplikasi industri sing ditargetake adhedhasar titik nyeri kluster industri sing umum, lan luwih suwe nggawe garis demonstrasi digitalisasi Internet industri. Sanalika, Pusat Inkubasi Inovasi bakal duwe fungsi riset lan pangembangan, pemberdayaan, inkubasi, pelatihan lan kunjungan kanggo mbantu mbangun ekosistem Internet industri, ningkatake transformasi digital lan upgrade kluster produksi ing Kota Zhongshan, lan nggedhekake mitra lan pelanggan potensial kanggo Provinsi Guangdong lan Wilayah Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Macao. Kajaba iku, prewangan Siemens lan DE bakal ngandelake pusat ing bidang pelatihan industri digital lan Internet kanggo kerja sama aktif, nyiyapake sistem pelatihan personel, kanggo berkembang macem-macem bentuk kursus pelatihan, perguruan tinggi lan perusahaan kanggo nindakake pelatihan industri sing gegandhengan karo Internet lan transformasi digital, kanggo ngembangake inovasi bakat industri digital lan internet.

Adhedhasar Area Teluk Greater Guangdong-Hong Kong-Macao, Grup Decheng aktif nanggapi pandhuan strategis nasional lan aktif nggabungake konstruksi Greater Bay, kanthi prinsip "Mbangun karir kanthi tulus, tujuane kanthi luhur; njaga nilai inti warisan, nggawe masa depan liwat kawicaksanan, lan ngupayakake promosi tata industri sejati. Grup Dhengdheng kalebu telung pituduh bisnis utama kalebu operasi industri fisik, investasi finansial lan investasi strategis. Ing mbesuk, bakal fokus ing Internet industri lan teknologi lan finansial.


Wektu kiriman: Mar-29-2021

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.