Siemens Simatic Hmi

  • SIMATIC HMI operating panel supplier to Siemens

    Pemasok panel operasi SIMATIC HMI menyang Siemens

    Ringkesan babagan

    Fungsi antarmuka mesin-mesin sing apik, cocog kanggo aplikasi sing nuntut

    Layar lebar TFT ditampilake ing 4 ", 7", 9 ", 12", 15 ", 19" lan 22 sizes ukuran diagonal (kabeh 16 yuta warna) nambah area tampilan nganti 40% dibandhingake karo piranti sadurunge

    Fitur canggih sing terintegrasi karo pengarsipan, skrip, PDF / Word / Excel viewer, Internet Explorer, Media Player

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.