Siemens modul kontrol logika cerdas LOGO! panyedhiya

Katrangan singkat:

Ringkesan babagan

Solusi kompak, gampang digunakake, murah kanggo tugas kontrol sing gampang

Struktur kompak, gampang dioperasikake, tanpa aksesoris bisa digunakake kanthi akeh

Produk "All-in-One" kanthi tampilan integral lan panel operasi

36 fungsi sing beda bisa dihubungake karo klik tombol utawa liwat piranti lunak PC; Wis luwih saka 130 kaping digunakake

LOGO! 8: 38/43 macem-macem fungsi bisa disambung liwat tombol utawa nggunakake piranti lunak PC; Nganti 200/400 kali

Sampeyan bisa ngoper fungsi kanthi penet tombol. Retire ora mbutuhake wektu maneh


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Ringkesan babagan

Solusi kompak, gampang digunakake, murah kanggo tugas kontrol sing gampang

Struktur kompak, gampang dioperasikake, tanpa aksesoris bisa digunakake kanthi akeh

Produk "All-in-One" kanthi tampilan integral lan panel operasi

36 fungsi sing beda bisa dihubungake karo klik tombol utawa liwat piranti lunak PC; Wis luwih saka 130 kaping digunakake

LOGO! 8: 38/43 macem-macem fungsi bisa disambung liwat tombol utawa nggunakake piranti lunak PC; Nganti 200/400 kali

Sampeyan bisa ngoper fungsi kanthi penet tombol. Retire ora mbutuhake wektu maneh

1

Siemens LOGO! panyedhiya

aplikasi

LOGO! Modul logika nyedhiyakake solusi sing gampang lan ramah pangguna kanggo mbukak loop sederhana lan tugas kontrol loop tertutup.

LOGO! Nduweni macem-macem umum, kayata:

Layanan bangunan / instalasi listrik (lampu, tirai, gerbang, lawang, sistem kontrol akses, pager, sistem ventilasi, lsp)

Kontrol manufaktur kabinet.

Peralatan mekanik lan listrik (pompa, tekanan cilik, kompresor, sabuk conveyor, platform angkat, lsp)

Kontrol khusus kanggo omah kaca lan omah kaca

Proses sinyal saka kontrol liyane

LOGO! Modul logika bisa ditambah miturut aplikasi.

Sertifikasi Klasifikasi Masyarakat

Daftar Pengiriman Amerika, Veritas Veritas, Det Norske Veritas, Lloyd's Veritas, Lloyd's Veritas, lsp

2

fungsi

LOGO! Gampang banget digunakake:

36 macem-macem fungsi:

Fungsi dhasar (kayata, AND, OR) uga fungsi khusus (kayata, konter, relay latching, kontroler PI) kanggo teknik listrik.

Gampang diprogram mung nggunakake keyboard utawa piranti lunak PC kanggo nindakake fungsi sing disimpen.

Program kontrol bisa disalin kanthi gampang lan gampang liwat modul program opsional.

LOGO! 8:

38/43 macem-macem fungsi: integrasi fungsi dhasar (eg, AND, OR) lan fungsi khusus (contone, counter, relay latching, kontroler PI).

Ngalih program bisa disalin kanthi gampang lan gampang liwat modul program opsional utawa nggunakake kertu CF / microCF standar

LOGO! Nyedhiyakake keluwesan lan fleksibilitas maksimal:

Fungsi kasebut bisa ditrapake maneh kanthi gampang lan fleksibel kanthi menet tombol. Ora ana kabel sing mbutuhake wektu.

Operasi opsional ing PC:

Gawe, simulasi, tes lan kontrol program arsip liwat PC, kalebu opsi arsip

3

Siemens LOGO! Pemasok modul host

6ED1052-1CC08-0BA0 LOGO! 24CE, host, panel tampilan integral powerupply / input / output: 24V / 24V / 24Vtransistor, 8DI (4AI) / 4DO, 400 fungsi memori, modul ekspansi sing bisa disambungake, antarmuka Ethernet terintegrasi

6ED1052-1FB08-0BA0 LOGO! Pasokan listrik / input / output: 230V / 230V / relay, 8DI / 4DO, blok 400fungsi, modul ekspansi sing bisa disambungake, antarmuka Ethernet terintegrasi

6ED1052-1HB08-0BA0 LOGO! 24RCE, host, panel tampilan daya / input / output: 24VuC / 24VuC / relay, 8DI / 4DO, 400 blok memori sing bisa digunakake, 24V AC / DC bisa disambungake menyang modul ekspansi, dhukungan NPN / Jinis input PNP, antarmuka Ethernet terintegrasi

6ED1052-1MD08-0BA0 LOGO! 12 / 24RCE, mainframe, panel tampilan terintegrasi. Power / Input / Output: 12 / 24VDC / Relay, 8DI (4AI) / 4DO, memori 400fungsi bisa disambungake menyang modul ekspansi, antarmuka Ethernet terintegrasi

6ED1052-2CC08-0BA0 LOGO! 24CEO, mainframe, ora ana panel tampilan terintegrasi, daya / input / output: 24V / 24V / 24Vtransistors, 8DI (4AI) / 4D, 400fungsi blokir memori, jam nyata-wektu terintegrasi, modul ekspansi sing bisa disambungake, integral Antarmuka Ethernet

6ED1052-2FB08-0BA0 LOGO! 230RCEO, mainframe, ora ana panel tampilan integral, daya / input / output: 230V / 230V / relay, 8DI / 4DO, 400 blok memori sing ora dienggo, modul ekstensi 230VAC / DC, antarmuka Ethernet terintegrasi

6ED1052-2HB08-0BA0 LOGO! 24RCEO (AC), mainframe, ora ana panel tampilan terintegrasi, power / input / output: 24VuC / 24VuC / relay, 8DI / 4DO, 400fungsional blokofemori, modul ekstensi sing bisa dihubungake, dhukungan jinis input NPN / PNP, antarmuka Ethernet terpadu

6ED1052-2MD08-0BA0 LOGO! 12 / 24RCEO, mainframe, ora ana panel tampilan terintegrasi, Power / Input / Output: 12 / 24VDC / Relay, 8DI (4AI) / 4DO, 400 blok memori sing ora migunani, modul ekspansi sing bisa dihubungake, antarmuka Ethernet terintegrasi

Siemens LOGO! Pemasok modul ekstensi

6ED1055-1CB00-0BA2 LOGO! DM8 24, modul ekspansi volume digital, power supply / input / output: 24V / 24V / transistor, 4DI / 4DO, mung bisa nyambungLOGO! 8 host

6ED1055-1FB00-0BA2 LOGO! DM8 230R, modul ekspansi volume digital, power supply / input / output: 230V / 230V / relay, 4DI / 4DO, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1HB00-0BA2 LOGO! DM8 24R, modul ekspansi volume digital, power supply / input / output: 24V / 24V / relay, 4DI / 4DO, dhukungan NPN / PNP inputtype, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1MB00-0BA2 LOGO! DM8 12 / 24R, modul ekspansi digital, power supply / input / output: 12 / 24V / 12V / 24V / relay, 4DI / 4DO, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1FB10-0BA2 LOGO! DM16 230R, modul ekspansi volume digital, daya / input / output: 230V / 230V / relay, 8DI / 8DO, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1CB10-0BA2 LOGO! DM16 24, modul ekspansi volume digital, daya / input / output: 24V DC / 24V DC / transistor, 8 DI / 8 DO, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1NB10-0BA2 LOGO! DM16 24R, modul ekspansi volume digital, daya / input / output: 24V DC / 24V DC / relay, 8DI / 8DO, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1MA00-0BA2 LOGO! AM2, modul input analog, catu daya: 12 / 24VDC, 2AI, kisaran input: 0-10V utawa 0 / 4-20mA, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1MD00-0BA2 LOGO! AM2 RTD, modul input analog, pasokan listrik: 12 / 24VDC, 2AI, kisaran suhu pangukuran: -50 + 200 ℃, dhukungan input PT100 / 1000, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1MM00-0BA2 LOGO! AM2 AQ, modul output analog, catu daya: 24VDC, 2AO, kisaran input: 0-10V utawa 0 / 4-20mA, mung bisa nyambung LOGO! 8 host

Siemens LOGO! Suplier listrik

6EP3310-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 5V / 3A DC

6EP3311-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 5V / 6.3 A DC

6EP3320-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 12V / 0.9A DC

6EP3321-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 12V / 1.9A DC

6EP3322-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 12V / 4.5A DC

6EP3321-6SB10-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 15V / 1.9A DC

6EP3322-6SB10-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 15V / 4 A DC

6EP3330-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 24V / 0.6A DC

6EP3331-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 24V / 1.3A DC

6EP3332-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 24V / 2.5A DC

6EP3333-6SB00-0AY0 LOGO! Pasokan listrik, input: 100-240V AC / 110 300V DC, output: 24V / 4 A DC

Logo Siemens! Suplier listrik

Kemasan lan Transportasi

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • goleki domain sampeyan

    Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.