SIMATIC S7-200 panyedhiya kontrol programmable cilik

Katrangan singkat:

Ringkesan babagan

Kontroler SIMATIC

Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Ringkesan babagan

Kontroler SIMATIC

Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.

S7-200(2)

Pemasok modul CPU Siemens

6ES7212-1AB23-0XB8 S7-200CN CPU222, DC / DC / DC, 8 input / 6 output

6ES7212-1BB23-0XB8 S7-200CN CPU222, AC / DC / RLY, 8 Input / 6 Output

6ES7214-1AD23-0XB8 S7-200CN CPU224, DC / DC / DC, 14 input / 10 output

6ES7214-1BD23-0XB8 S7-200CN CPU224, AC / DC / RLY, 14 input / 10 output

6ES7214-2AD23-0XB8 S7-200CN CPU224XP, DC / DC / DC, 14 input / 10 output, terintegrasi 2AI / 1AO

6ES7214-2AS23-0XB8 S7-200CN CPU224XPSI, DC / DC / DC, 14 input / 10 output, terintegrasi 2AI / 1AO

6ES7214-2BD23-0XB8 S7-200CN CPU224XP, AC / DC / RLY, 14 input / 10 output (output NPN), terintegrasi 2AI / 1AO

6ES7216-2AD23-0XB8 S7-200CN CPU226, DC / DC / DC, 24 input / 16 output

6ES7216-2BD23-0XB8 S7-200CN CPU226, AC / DC / RLY, 24 input / 16 output

Panyedhiya Siemens S7-200PLC

6ES7221-1BF22-0xA8 S7-200CN, modul input digital EM221, 8 input 24V DC

6ES7221-1BH22-0xA8 S7-200CN, modul input digital EM221, 16 input 24V DC

6ES7222-1BF22-0xA8 S7-200CN, modul output digital EM222, 8 output 24V DC

6ES7222-1HF22-0xA8 S7-200CN, modul output digital EM222, 8 relay output

6ES7223-1BF22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 4 input 24V DC / 4 output 24V DC

6ES7223-1BH22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 8 input 24V DC / 8 output 24V DC

6ES7223-1BL22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 16 input 24V DC / 16 output 24V DC

6ES7223-1BM22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 32 input 24V DC / 32 output 24V DC

6ES7223-1HF22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 4 input 24V DC / 4 relay output

6ES7223-1PH22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 8 input 24V DC / 8 relay output

6ES7223-1PL22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 16 input 24V DC / 16 output relay

6ES7223-1PM22-0xA8 S7-200CN, modul input / output digital EM223, 32 input 24V DC / 32 output relay

6ES7231-0HC22-0xA8 S7-200CN, modul input analog EM231, 4 input

6ES7231-7PB22-0xA8 S7-200CN, modul resistansi termal EM231, 2 input

6ES7231-7PD22-0xA8 S7-200CN, modul termokopel EM231, 4 input

6ES7232-0HB22-0xA8 S7-200CN, modul output analog EM232, 2 output

6ES7235-0KD22-0xA8 S7-200CN, modul input / output analog EM235, 4 input / 1 output

6ES7288-0CD10-0AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), output: 24 V DC / 3 A

6ES7288-0ED10-0AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), output: 24 V DC / 5 A

6ES7288-0KD10-0AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), output: 24 V DC / 10 A

Pemasok modul ekstensi Siemens S7-200

Kemasan lan Transportasi

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • goleki domain sampeyan

    Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.