Pemasok servo drive ABB

Katrangan singkat:

1. Ringkesan babagan

Drive servo ABB Microflex E190 minangka drive servo kanthi performa tinggi sing ngowahi desain mesin kanggo mbesuk. Ndhukung kabeh jinis umpan balik motor utama lan teknologi Ethernet, kanthi macem-macem fitur kanggo kontrol motor servo rotary lan linear kanggo macem-macem aplikasi kontrol gerakan kanthi kinerja dhuwur, kanggo desain sing ana uga kanggo aplikasi sentris jaringan mbesuk.

Drive servo ABB Microflex E190 dirancang kanggo ngewangi desain kontrol saiki kanggo kabutuh sesuk. Kanthi dhukungan kanggo kontrol volume pulsa lan analog, drive servo Microflex E190 nggawa opsi fleksibel kanggo aplikasi sing ana utawa sing wis ana lan nyedhiyakake platform sing anyar kanggo kontrol Ethernet lan " Desain mesin IOTSP Ready ”.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Drive servo ABB-Motiflex E190

1. Ringkesan babagan

Drive servo ABB Microflex E190 minangka drive servo kanthi performa tinggi sing ngowahi desain mesin kanggo mbesuk. Ndhukung kabeh jinis umpan balik motor utama lan teknologi Ethernet, kanthi macem-macem fitur kanggo kontrol motor servo rotary lan linear kanggo macem-macem aplikasi kontrol gerakan kanthi kinerja dhuwur, kanggo desain sing ana uga kanggo aplikasi sentris jaringan mbesuk.

Drive servo ABB Microflex E190 dirancang kanggo mbantu desain kontrol dina iki supaya bisa kabut kabutuh sesuk. Kanthi dhukungan kanggo kontrol volume pulsa lan analog, drive servo Microflex E190 nggawa opsi fleksibel kanggo aplikasi sing ana utawa sing wis ana lan nyedhiyakake platform sing anyar kanggo kontrol Ethernet lan " Desain mesin IOTSP Ready ".

Drive servo ABB Microflex E190 ngeculake model produk sing padha lan nimbang aplikasine sajrone siklus urip produk. Microflex E190 nyedhiyakake cara pilihan, instalasi, lan operasi sing luwih gampang.Panyedhiya Servo Drive ABB-Motiflex E190

Drive servo Microflex E190 nggawa sawetara perbaikan kanggo kulawarga Microflex, kayata instalasi sisih lan sisipan unit pluggable kanggo ndhukung persiyapan ing njaba situs utawa nyalin saka siji drive menyang drive liyane. Microflex E190 ndhukung kabeh protokol Ethernet utama ( opsional liwat piranti lunak). Thanks kanggo port input encoder kaloro, port output encoder, pemrograman gerak opsional lan akeh fungsi liyane, bisa kanthi gampang nyadari peralatan elektronik, CAM, gunting, label lan aplikasi kontrol kait posisi tanpa kontrol eksternal, sing nduweni luwih akeh fungsi tinimbang driver liyane sing padha.

1

Pemasok Servo Motor Seri ABB

Motor servo seri ABB

1. Ringkesan babagan

Motor servo ABB nyedhiyakake kinerja dinamis sing dhuwur, desain kompak, dilengkapi encoder nilai, efisiensi produksi mesin sing luwih dioptimalake.

Enkoder nilai resolusi dhuwur ora mung njamin kontrol, nanging uga nyepetake wektu setting, nyuda siklus proses, lan nambah efisiensi produksi mesin. Ngirit bali menyang siklus nol kanggo ngirit wektu kerja mesin sing penting

Cocog banget karo kulawarga drive servo kulawarga Motiflex, kanthi kabel standar plug-and-play kanggo efisiensi sing luwih apik lan kinerja dinamis ing sistem apa wae.

Portofolio motor lan sopir dinamis dhuwur ABB nggabungake kulawarga motor servo ABB lan driver driver servo kulawarga Motiflex kanggo nggayuh kombinasi sing ngoptimalake biaya lan kinerja. Gabungan iki ngidini pilihan mode input kontrol lan opsi umpan balik sing fleksibel, nyedhiyakake solusi sing bisa diukur kanggo gerakan lan sinkronisasi posisi, uga kontrol kacepetan lan torsi.

Kulawarga servo drive Microflex sing canggih lan gampang digunakake nduwe fungsi berjenjang lan konfigurasi sederhana kanthi piranti lunak intuisi. Digabungake karo motor servo tanpa sikat seri ESM kompak lan awet, kisaran torsi terus-terusan yaiku 0,32 nganti 48Nm. Aplikasi bisa nggunakake siji kontrol pulsa -axis lan arah, +/- Kontrol voltase 10 V DC, gerakan Mint sing bisa diprogram kanthi mandhiri, utawa posisi jaringan Ethernet sumbu multi-wektu nyata.

Data kinerja

1) Rentang data

Torsi terus-terusan: 0,3 ~ 48 Nm

5 ukuran, 15 model motor

Sertifikasi CE, CULUS, ROHS

Perlindhungan IP67 sing adhem dhewe (kalebu batang lan konektor)

Konektor sabuk timbal motor utawa konektor bunder logam sing dipasang ing motor

Poros motor kanthi kunci standar

3) opsional

Enkoder siji-siji utawa multi-puter

Alarm mekanik ora opsional

3. Sorotan teknis

1) Motor servo seri ESM digunakake kanggo ngontrol gerakan kanthi akurasi dinamis sing dhuwur

Amarga kapadhetan torsi sing dhuwur, motor servo seri ESM duwe tanggapan dinamis sing dhuwur. Umpan balik enkoder enkoder resolusi siji-siji lan multi-turn opsional kanggo cocog karo syarat aplikasi;

Perumahan motor seri ESM ketemu kelas proteksi IP65. Rating daya kalebu 0,1kW nganti 7,5kW, limang ukuran flange bingkai standar antara 40 nganti 180 mm, lan bisa ditambah opsi rem. Bingkai 40-80 motor flanged nyedhiyakake kawat timah kanggo memfasilitasi sambungan tenaga motor lan umpan balik.

2) Motor tanpa sikat sing kompak lan kasar

Kasedhiya kanthi limang ukuran eksterior, 40,60,80,130 lan 180 mm, kanthi torsi / inersia sing dhuwur lan kemampuan akselerasi dhuwur.

3) kombinasi reliabilitas dhuwur lan efisiensi dhuwur

Desain motor servo dipercaya banget, kurang dirawat, efisiensi energi dhuwur. Gabungan karo drive servo drive ABB, sistem umume luwih efisien tinimbang drive AC lan motor standar.

4) Pilihan instalasi sing nyata

Colokan antarmuka sisih drive ora mbutuhake kabel, nyedhiyakake antarmuka antarmuka sing fleksibel. Opsi tanggapan opsional, kanthi paket kabel supaya gampang dipasang.

5) Pilihan lan konfigurasi

Rem 24V kasedhiya ing ukuran flange ESM06, ESM08, ESM13 lan ESM18.

6) Akurasi lan kinerja sing luwih dhuwur

Kanggo nyukupi kebutuhan, produktivitas lan kualitas produk sing luwih dhuwur, umpan balik digital seri ESM nyedhiyakake informasi lokasi sing rinci kanthi kontrol sing luwih dhuwur lan wektu pangaturan dinamis sing luwih murah.

Enkoder multi-puter opsional ngilangi tumindak bali menyang nol lan nyuda wektu nyetel mesin.Pemasok Servo Motor Seri ABB

4. Aplikasi kasebut

Fleksibilitas lan adaptasi universal iki bisa menehi solusi kanggo aplikasi ing ngisor iki:

- Nglereni dawa dawa

- Kontrol pakan

- nyukur nyukur

- Geser rotasi

- Kothak elektronik

- Registrasi kanthi kecepatan tinggi

- Posisi point-to-point

- Gerakan sinkronisasi multi-sumbu

Aplikasi kalebu:

- Robot / Pilih lan Selehake

- Penanganan materi

- mesin label

- mesin pengepakan

- Mesin nduwurke tumpukan lan nyopot

- mesin cetak

Model pasokan umum:

MFE190-04UN-01A6-2

MFE190-04UN-03A0-2

MFE190-04UN-06A0-2

MFE190-04UN-06A0-21

MFE190-04UN-09A0-21

MFE190-04UN-09A0-2

ESM04X-101-302-F2N0A00 3AXD50000041037

ESM06X-201-302-F2N0A00 3AXD50000041221

ESM06X-401-302-F2N0A00 3AXD50000041222

ESM08X-751-302-F2N0A00 3AXD50000041223

ESM08B-751-302-F2N0A00 3AXD50000041225

ESM13B-102-202-F2N0A00 3AXD50000041227

ESM13B-152-302-F2N0A00 3AXD50000041228

ESM13B-202-202-F2N0A00 3AXD50000041229

ESM06X-201-302-F2B0A00 3AXD50000041324

ESM06X-401-302-F2B0A00 3AXD50000041325

ESM08X-751-302-F2B0A00 3AXD50000041328

ESM08B-751-302-F2B0A00 3AXD50000041329

ESM13B-102-202-F2B0A00 3AXD50000041330

ESM13B-152-302-F2B0A00 3AXD50000041331

ESM13B-202-202-F2B0A00 3AXD50000041332

ESM04X-101-302-T1N0A00 3AXD50000041230

ESM06X-201-302-T1N0A00 3AXD50000041241

ESM06X-401-302-T1N0A00 3AXD50000041243

ESM08X-751-302-T1N0A00 3AXD50000041244

ESM08B-751-302-T1N0A00 3AXD50000041246

ESM13B-102-202-T1N0A00 3AXD50000041249

ESM13B-152-302-T1N0A00 3AXD50000041262

ESM13B-202-202-T1N0A00 3AXD50000041266

ESM06X-201-302-T1B0A00 3AXD50000041333

ESM06X-401-302-T1B0A00 3AXD50000041338

ESM08X-751-302-T1B0A00 3AXD50000041339

ESM08B-751-302-T1B0A00 3AXD50000041340

ESM13B-102-202-T1B0A00 3AXD50000041351

ESM13B-152-302-T1B0A00 3AXD50000041352

ESM13B-202-202-T1B0A00 3AXD50000041353

ESM13B-152-304-T1N0A00 3AXD50000041267

ESM13B-302-304-T1N0A00 3AXD50000041268

ESM13B-502-304-T1N0A00 3AXD50000041269

ESM18E-292-154-T1N0A00 3AXD50000041270

ESM18E-442-154-T1N0A00 3AXD50000041271

ESM18E-552-154-T1N0A00 3AXD50000041272

ESM18E-752-154-T1N0A00 3AXD50000041273

ESM13B-152-304-T1B0A00 3AXD50000041354

ESM13B-302-304-T1B0A00 3AXD50000041355

ESM13B-502-304-T1B0A00 3AXD50000041356

ESM18E-292-154-T1B0A00 3AXD50000041357

ESM18E-442-154-T1B0A00 3AXD50000041358

ESM18E-552-154-T1B0A00 3AXD50000041359

ESM18E-752-154-T1B0A00 3AXD50000041360

ESM04X-101-302-T2N0A00 3AXD50000041274

ESM06X-201-302-T2N0A00 3AXD50000041275

ESM06X-401-302-T2N0A00 3AXD50000041276

ESM08X-751-302-T2N0A00 3AXD50000041277

ESM08B-751-302-T2N0A00 3AXD50000041278

ESM13B-102-202-T2N0A00 3AXD50000041279

ESM13B-152-302-T2N0A00 3AXD50000041280

ESM13B-202-202-T2N0A00 3AXD50000041281

ESM04X-101-302-T1N0A00 3AXD50000041230

ESM06X-201-302-T1N0A00 3AXD50000041241

ESM06X-401-302-T1N0A00 3AXD50000041243

ESM08X-751-302-T1N0A003AXD50000041244

ESM08B-751-302-T1N0A00 3AXD50000041246

ESM13B-102-202-T1N0A00 3AXD50000041249

ESM13B-152-302-T1N0A00 3AXD50000041262

ESM13B-202-202-T1N0A00 3AXD50000041266

ESM06X-201-302-T2B0A00 3AXD50000041361

ESM06X-401-302-T2B0A00 3AXD50000041362

ESM08X-751-302-T2B0A00 3AXD50000041363

ESM08B-751-302-T2B0A00 3AXD50000041364

ESM13B-102-202-T2B0A00

ESM13B-152-302-T2B0A00

ESM13B-202-202-T2B0A00

ESM13B-152-304-T2N0A00

ESM13B-302-304-T2N0A00

ESM13B-502-304-T2N0A00

ESM18E-292-154-T2N0A00

ESM18E-442-154-T2N0A00

ESM18E-552-154-T2N0A00

ESM18E-752-154-T2N0A00

ESM13B-152-304-T2B0A00

ESM13B-302-304-T2B0A00

ESM13B-502-304-T2B0A00

ESM18E-292-154-T2B0A00

ESM18E-4

Pemasok Servo Motor Seri ABB

Hubungi kita

Kemasan lan Transportasi

5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane

    goleki domain sampeyan

    Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.