Siemens ngluncurake pemisah visual tunggal sing kompak kanggo nganyarke otomatisasi proses ing pusat pengurutan logistik China

• Pemisah siji-potongan visual inovatif kanggo pasar Tiongkok

• Aplikasi teknologi pamisahan potongan tunggal kanthi kinerja tinggi kanthi adhedhasar sistem visi intelijen buatan (AI)

• Syarat ruang cilik lan gampang integrasi karo sistem sing ana

Siemens wis luwih akeh ngembangake macem-macem produk kanggo pusat penyortiran paket kanthi pangembangan pemisah super-kompak visual khusus kanggo pasar Tiongkok. Evolusi teknis adhedhasar teknologi pamisahan siji-sijine standar visual sing terbukti. Splitter siji-potongan kompak visual anyar iki nduweni persyaratan ruang cilik lan bisa dilebokake kanthi fleksibel menyang tata letak sistem sing anyar lan sing ana. Ing jembar kurang saka 7 meter persegi , solusi sing cerdas lan otomatis iki bisa misah nganti 7.000 paket cilik saben jam, saliyane kanthi cepet lan lancar ngolah volume akeh paket kanthi ukuran, wujud, lan bahan kemasan liyane, siyap kanggo langkah-langkah sabanjure ing proses ngurutake. Saiki, Pemisah sepotong Siemens wis digunakake ing jagad iki, lan pamisah sepotong kompak anyar uga wis sukses ditrapake ing China.

"Kanthi pemisah visual tunggal kompak inovatif, para pelanggan bisa entuk manfaat saka penghematan papan uga teknologi sing efisien," ujare Ye Qing, CEO Siemens Logistics Automation Systems (Beijing) Co., Ltd. "Portofolio produk Siemens lan solusi sing bisa diukur nambah level otomatisasi sistem, ngrewangi perusahaan logistik nambah kapabilitas operasional lan ngirit biaya. ”

Pemisah siji-potong visual Siemens kanthi otomatis nyetel paket sisih-siji-sisih dadi aliran sepotong terus-terusan kanthi jarak set. Iki bakal nyiyapake paket kanggo langkah-langkah pangolahan sabanjure kayata scan, ngukur lan ngurutake. Unsur utama pamisah siji-visual yaiku sistem sesanti kompleks adhedhasar AI sing bisa kanthi akurat ndeteksi bentuk, ukuran lan lokasi saben paket. Informasi kasebut ditularake kanthi nyata menyang sistem kontrol, sing nemtokake paramèter pamisahan siji-sijine lan nyetel kacepetan sabuk individu. Tujuan utama yaiku entuk kontrol sing tepat ing paket ing papan minimal lan pamisahan potongan tunggal kanthi otomatis.

Saliyane pamisah siji-sijine visual sing kompak, pamisah siji-sijine standar standar kasedhiya ing rong konfigurasi: separator potongan tunggal visual Visicon Polaris (kanggo paket sing luwih gedhe lan luwih abot) lan pamisah siji-sijine visual Visicon Capella (kanggo luwih cilik lan bungkus sing luwih entheng).

Siemens Logistics Automation (Beijing) Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Siemens Logistics ing China, kantor pusat ing Beijing. Kanthi kekuwatan lokal, Siemens bisa nyedhiyakake solusi produk lan teknologi utama, layanan kualitas lan implementasi proyek lokal kanthi lengkap.


Wektu kiriman: Mar-12-2021

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.