Teknologi Siemens Drive

  • Siemens SINAMICS G110 supplier

    Panyedhiya Siemens SINAMICS G110

    Ringkesan babagan

    SINAMICS G110 inverter minangka drive kanthi fungsi dhasar sing cocog kanggo macem-macem owah-owahan kacepetan industri

    Konverter frekuensi unit drive.

    Inverter SINAMICS G110 pancen kompak lan didukung karo pasokan listrik siji-phase (200V-)

    240V), kanthi voltase - ciri kontrol frekuensi.

  • Siemens SINAMICS G120 supplier

    Panyedhiya Siemens SINAMICS G120

    Ringkesan babagan

    Konverter frekuensi SINAMICS G120 dirancang kanggo nyedhiyakake kontrol kecepatan / torsi sing tepat lan hemat biaya saka motor telung tahap.

    Kanthi versi piranti sing beda-beda (ukuran pigura FSA nganti FSG) ing kisaran daya saka 0,37 kW nganti 250 kW, cocog kanggo macem-macem solusi drive.

    Tuladha: SINAMICS G120, ukuran bingkai FSA, FSB lan FSC; masing-masing nganggo Modul Daya, CU240E ‑ 2 Unit Kontrol F lan Panel Operator Dasar BOP Siemens SINAMICS G120

  • SIEMENS SINAMICS S120 DRIVE SYSTEM SUPPLIER

    SIEMENS SINAMICS S120 SUPPLIER DRIVE SYSTEM

    Ringkesan babagan

    Enkoder nilai mutlak

    Enkoder posisi sing nyedhiyakake posisi sistem drive minangka nilai nyata absolut sawise didhukung. Yen minangka encoder siji-siji, kisaran akuisisi sinyal minangka siji; Yen enkoder multi-puter, kisaran akuisisi sinyal akeh puteran (contone, 4096 puteran khas). Nalika enkoder nilai absolut digunakake minangka encoder posisi, ora prelu owah-owahan sawise urip, mula ora ana referensi (kayata, BERO ) dibutuhake.

    Ana enkoder nilai absolut lan linear.

  • Siemens SINAMICS V20 supplier

    Suplier Siemens SINAMICS V20

    Ringkesan babagan

    SINAMIK V20

    SINAMICS V20 kompak minangka drive sing gampang kanggo urutan gerakan sing gampang. Pancen serbaguna, nampilake wektu komisioning sing cepet, kuat lan efisiensi energi. Kanthi pitung ukuran bingkai, isine kisaran listrik nganti 0,16 nganti 40 Hp. Nyuda biaya teknik, komisioning lan operasional dadi inti desain SINAMICS V20. Gulung mudhun kanggo ndeleng kepiye fitur Kesederhanaan, Kekuwatan, lan Efisiensi supaya drive iki paling irit lan paling kuat ing kelas.Panyedhiya V20 Siemens

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.