Pameran Tur Truk Siemens mlebu menyang Area Greater Bay kanggo mbantu pembangunan kutha, ijo, karbon rendah lan cerdas kanthi teknologi digital

Pameran Truk Grup Infrastruktur Cerdas Siemens diwiwiti ing Shenzhen saiki lan bakal lelungan menyang Guangdong, Guangxi, Hainan lan Fujian ing wulan ngarep. Dina iki, ing upacara pembukaan Stasiun Taihao Shenzhen, pameran tur pertama ing China Selatan, Siemens lan akeh pelanggan industri lan mitra lokal padha nglumpuk kanggo njelajah kesempatan kerja sama, nggawe ekosistem infrastruktur cerdas anyar kanthi teknologi inovasi digital, lan kanggo promosi kutha-kutha sing ijo, kurang karbon lan cerdas.

Tur truk kasebut diluncurake kanthi resmi ing Shanghai tanggal 8 Desember 2020. Kanthi tema "Nggawe Ekologi Anyar Infrastruktur Cerdas", Siemens nggawe platform tampilan seluler inovatif adhedhasar truk, kanthi komprehensif menehi listrik, otomatisasi, produk digital lan solusi industri ing bidang distribusi tenaga cerdas, kontrol cerdas lan perlindungan motor lan bangunan cerdas. Pameran kasebut direncanakake bakal lelungan menyang luwih saka 70 kutha ing China sajrone rong taun, yaiku langkah penting liyane supaya Siemens tetep cedhak karo pasar lan pelanggan, bareng-bareng njelajah pasar saluran lan ningkatake reko-regane nilai ing normal

"Teknologi digital lan cerdas bakal ningkatake manajemen kutha sing efisien lan pembangunan berkelanjutan, menehi manajemen kutha kanthi potensial gedhe, lan nggawa kesempatan kanggo pangembangan skenario aplikasi kutha sing luwih cerdas." Wakil Presiden Eksekutif Siemens (China), LTD., Siemens Manajer umum klompok infrastruktur cerdas China sing luwih gedhe Mr Rio Ming (Thomas Brenner) ujar, "Siemens duwe komitmen kanggo teknologi digital lan cerdas inovatif kanggo mbantu para pelanggan aktif nanggapi tantangan sing diadhepi kutha lan infrastruktur, lan sistem energi kanthi cerdas, bangunan lan industri, kanggo mbangun pembangunan berkelanjutan ing kutha sing bisa urip. "

Distribusi listrik cerdas Siemens ing cat, proteksi motor, bangunan cerdas, solusi industri kontrol cerdas lan digital kanthi jelas nuduhake solusi teknis sing cocog kanggo limang produk piring lan solusi industri, kekuwatan kutha ing kabeh level utilitas listrik, industri, infrastruktur lan bangunan klien entuk konservasi energi sing luwih efisien, andal, fleksibel, lan operasi berkelanjutan.

"Kutha Tionghoa Kidul, utamane Wilayah Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Macao, wis entuk momentum pangembangan ing taun-taun pungkasan. Dheweke komitmen kanggo promosi promosi infrastruktur tingkat dhuwur lan ngarahake pembangunan kutha ing tujuan klompok kutha sing cerdas lan livability ijo. ”Siemens (China), LTD. Penjualan klompok infrastruktur cerdas saka manajer umum regional China Selatan Zhang ujar: "Ing ngarep kesempatan bersejarah, Siemens bakal terus menyang pasar kidul lan kawicaksanan ing energi, bangunan ijo, transportasi cerdas lan lapangan liyane, kanthi digital, cerdas, teknologi teknologi listrik kanggo pambangunan infrastruktur kutha pembangunan ijo, kurang karbon lan cerdas, karo para pelanggan nggawe infrastruktur ekologis sing anyar. "

Kelompok Infrastruktur Cerdas Siemens wis kerjo bareng karo mitra lokal suwene pirang-pirang taun kanggo melu konstruksi pirang-pirang proyek penting ing transit, taman cerdas, pabrik elektronik, pusat data, biro pasokan listrik, rumah sakit, kompleks komersial, industri petrokimia lan petrokimia. Siemens, umpamane, menyang kereta bawah tanah shenzhen, markas besar tencent, pusat keuangan shenzhen pingan, bandara shenzhen, markas genomik, fotolistrik huaxing, pusat kutha guangzhou teknik terowongan komprehensif bawah tanah, terminal T2 bandara guangzhou baiyun, terminal guangzhou, kutha pengetahuan guangzhou anyar lan guangzhou YunBu pusat data lan proyek infrastruktur liyane kanggo nyedhiyakake produk lan solusi canggih.


Wektu kiriman: Mar-02-2021

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.