Babagan Kita

Varlot Electrical Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Kualitas layanan urip minangka tujuan Kejujuran Forever

Sapa Kita?

Varlot Electrical Technology (Shanghai) Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing disetujoni lan didaftarkan dening departemen negara sing relevan. Perusahaan kita minangka perusahaan tanggung jawab winates sing nggabungake distribusi, layanan grosir lan bisnis, lan mitra distributor jangka panjang klompok industri digital Siemens (China).

Apa sing Ditindakake?

Perusahaan utamane nyebarke produk Siemens ing ngisor iki: PLC programmable controller, inverter, kontrol servo lan produk drive, motor servo AC, antarmuka mesin lan layar sentuh, produk distribusi daya tegangan rendah lan terminal, produk kontrol lan proteksi motor, tenaga industri pasokan, mesin pertukaran Ethernet industri, lsp. Sanalika, kita uga adol merek abb, Schneider, Omron, Mitsubishi lan liyane. Perusahaan kita wis nggawe hubungan kerjasama sing apik jangka panjang karo akeh perusahaan kanthi modal lan kekuwatan teknis sing akeh, rega preferensial sing cukup lan layanan purna jual sing apik. Kita saestu nampani kabeh pelanggan kanggo ngunjungi, neliti, lan negosiasi bisnis.

562
未标题-1
21

Napa Pilih kita?

"Mitra Distributor saka Siemens (China) Grup Industri Digital"

———
 

"Kapabilitas riset lan pangembangan sing kuat"

- Siemens fokus ing R&D portofolio produk komunikasi industri kalebu 5G industri lan solusi keamanan informasi jaringan industri, saéngga kolaborasi efisien ing manufaktur industri

"Pasokan sistem CNC lan suku cadang sing cukup, rega sing cukup lan preferensial, layanan purna jual sing apik"

———

Teknologi, produksi lan pengujian

1

Diadegake ing taun 1847, Siemens AG minangka pimpinan global ing bidang teknik listrik lan elektronik. Wiwit mlebu Tiongkok taun 1872, Siemens terus-terusan ndhukung pangembangan China kanthi teknologi inovatif, solusi lan produk unggulan luwih saka 140 taun, lan wis nggawe posisi utama ing pasar Tiongkok kanthi kualitas apik lan linuwih sing dipercaya, nggayuh prestasi teknis lan ngupayakake inovasi tanpa kendhat. 、
Varlot ndhukung digitalisasi kabeh rantai nilai, sing nggawe daya saing perusahaan kanthi solusi end-to-end saka penilaian, konsultasi kanggo implementasi lan layanan optimalisasi. Ing industri proses, kalebu kimia, farmasi, zat besi & baja, panganan & minuman, Varlot mbantu perusahaan entuk operasi sing luwih efisien, luwih akurat lan luwih aman. Kanthi pangerten babagan industri sing luwih apik, Varlot mbantu para pelanggan nambah produktivitas lan efisiensi, nyadari manufaktur cerdas lan ningkatake daya saing.

1
2
3

TIM KAMI

BUDAYA KORPORAT

Merek global didhukung dening budaya perusahaan. Kita ngerti manawa budaya perusahaan dheweke mung bisa digawe liwat Impact, Infiltration lan Integrasi. Pangembangan klompok kita wis didhukung dening nilai-nilai inti sajrone taun-taun kepungkur -------Kejujuran, Inovasi, Tanggung jawab, Kerjasama.

Kejujuran

Klompok kita mesthi netepi prinsip, berorientasi wong, manajemen integritas,

kualitas paling apik, reputasi premium Jujur wis dadi

sumber nyata saka klompok kompetitif kita. 

Amarga duwe semangat kaya ngono, Kita wis nindakake kabeh langkah kanthi cara sing mantep lan mantep.

1
2

Tanggung jawab

Tanggung jawab nggawe wong duwe ketekunan.

Klompok kita duwe tanggung jawab lan misi sing kuwat kanggo klien lan masarakat.

Kekuwatan tanggung jawab kasebut ora bisa dideleng, nanging bisa dirasakake.

Wis mesthi dadi kekuwatan pangembangan klompok kita.

Kerja sama

Kerja sama minangka sumber pangembangan

Kita usaha kanggo mbangun klompok kerja sama

Kerjo bareng nggawe kahanan win-win dianggep minangka target penting banget kanggo pangembangan perusahaan

Kanthi nindakake kerjasama integritas kanthi efektif,

Klompok kita wis bisa nggayuh integrasi sumber daya, saling nglengkapi,

ayo wong Profesional menehi keahlian khusus kanggo kabeh

3

Sawetara klinis kita

KERJA-KEREN AWESOME sing TEAMI KANGGO DIREKRIMI KANG KLIEN!

1
2

Tampilan kekuatan pameran

LAYANAN KAMI

01 layanan pra-sales

   -Dukungan penyelidikan lan konsultasi.

   Layanan teknis insinyur siji-kanggo-siji.

   Layanan teknis insinyur penjualan larik.

02 Sawise layanan

  -Evaluasi Peralatan pelatihan teknis;

  -Pasang lan debugging troubleshoot;

  -Putakhiran Pemeliharaan lan perbaikan

  -Garansi setaun. Nyedhiyakake dhukungan teknis kabeh-umur produk gratis.

  -jaga kontak kabeh umur karo klien, entuk saran babagan panggunaan peralatan lan gunakake

Kualitas produk terus disempurnakake.


goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.