Siemens 3rw Soft Starter

  • Siemens 3RW soft starter supplier

    Suplier wiwitan alus Siemens 3RW

    Ringkesan babagan

    Sirius 3RW Soft Starter - Multiple nggunakake

    watesan

    3RW Soft Starters mesthi dirancang miturut rating motor operasi sing dikarepake saiki. Rating motor sing kacathet ing data pamilihan lan urutan minangka nilai pandhuan sing atos kanggo kondisi wiwitan dhasar (Kelas 10). Kanggo kondisi wiwitan liyane, Alat Simulasi Soft Starter ( STS) disaranake.

    Data rating motor (unit: kW lan HP) adhedhasar IEC 60947 4‑1.

    Ing ketinggian luwih saka 2 000 m, voltase operasi maksimum sing diidini dikurangi dadi 480 V.

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.