Ethernet Industri Siemens

  • Siemens industrial Ethernet supplier

    Pemasok Ethernet industri Siemens

    Ringkesan babagan

    Ethernet Industri lan otomasi integral

    kauntungan

    Ethernet saiki duwe pangsa pasar luwih saka 90% lan saiki mundhak. Iki dipasang ing tiang lapangan LAN global. Spesifikasi LAN baseband iki dikembangake ing taun 1970-an lan distandardisasi ing standar internasional IEEE 802.3. Ethernet terus berkembang kanthi cepet lan mantep ing kabeh kisaran kacepetan lan aplikasi. Ethernet nduweni fitur penting sing bisa menehi keuntungan gedhe kanggo aplikasi sampeyan:

    Keamanan investasi dipikolehi liwat pangembangan kompatibilitas sing terus-terusan

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.