Produk

  • SIMATIC ET 200 Distributed IO Supplier

    SIMATIC ET 200 Panyedhiya IO sing Disebar

    SIMATIC ET 200 nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo kabeh aplikasi
    SIMATIC ET 200 duwe akeh pilihan sistem I / O sing disebar sing bisa digunakake ing kabinet kontrol utawa langsung ing mesin tanpa kabinet kontrol, utawa nggunakake domain ing wilayah sing mbebayani. Desain modular ngidini sampeyan kanthi gampang lan cepet nyetel lan ngluwihi sistem ET200. Modul tambahan sing wis terintegrasi bisa nyuda biaya nalika nyebarake jangkoan aplikasi. Sampeyan bisa milih sawetara kombinasi: input / output digital lan analog, modul cerdas karo CPU, sistem keamanan, starter motor, unit pneumatik, konverter frekuensi, lan macem-macem modul teknis sing beda (contone, ngetung, posisi, lsp.).
  • SIMATIC HMI operating panel supplier to Siemens

    Pemasok panel operasi SIMATIC HMI menyang Siemens

    Ringkesan babagan

    Fungsi antarmuka mesin-mesin sing apik, cocog kanggo aplikasi sing nuntut

    Layar lebar TFT ditampilake ing 4 ", 7", 9 ", 12", 15 ", 19" lan 22 sizes ukuran diagonal (kabeh 16 yuta warna) nambah area tampilan nganti 40% dibandhingake karo piranti sadurunge

    Fitur canggih sing terintegrasi karo pengarsipan, skrip, PDF / Word / Excel viewer, Internet Explorer, Media Player

  • SIMATIC ET 200 Distributed I/O Supplier

    SIMATIC ET 200 Pemasok I / O sing Disebarake

    Ringkesan babaganSIMATIC ET 200 nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo kabeh aplikasi SIMATIC ET 200 duwe pilihan akeh sistem I / O sing bisa digunakake ing kabinet kontrol utawa langsung ing mesin tanpa kabinet kontrol, utawa nggunakake domain ing wilayah sing mbebayani. Desain modular ngidini sampeyan nyetel lan nambah sistem ET200 kanthi gampang lan cepet. Modul tambahan sing wis terintegrasi bisa nyuda biaya nalika nyebarake jangkoan aplikasi. Sampeyan bisa milih sawetara kombinasi sing beda: input / output digital lan analog , modul cerdas nganggo CPU, sistem keamanan, starter motor, unit pneumatik, konverter frekuensi, lan macem-macem modul teknis sing beda (contone, ngetung, posisi, lsp).

    Komunikasi liwat PROFIBUS lan PROFINET, konfigurasi teknik gabungan, kapabilitas diagnostik transparan, lan antarmuka paling apik ing antarane kontrol SIMATIC lan unit HMI nuduhake kapabilitas integrasi unik saka otomatisasi sing integral.

  • Siemens intelligent logic control module LOGO! supplier

    Siemens modul kontrol logika cerdas LOGO! panyedhiya

    Ringkesan babagan

    Solusi kompak, gampang digunakake, murah kanggo tugas kontrol sing gampang

    Struktur kompak, gampang dioperasikake, tanpa aksesoris bisa digunakake kanthi akeh

    Produk "All-in-One" kanthi tampilan integral lan panel operasi

    36 fungsi sing beda bisa dihubungake karo klik tombol utawa liwat piranti lunak PC; Wis luwih saka 130 kaping digunakake

    LOGO! 8: 38/43 macem-macem fungsi bisa disambung liwat tombol utawa nggunakake piranti lunak PC; Nganti 200/400 kali

    Sampeyan bisa ngoper fungsi kanthi penet tombol. Retire ora mbutuhake wektu maneh

  • SIMATIC S7-200 small programmable controller supplier

    SIMATIC S7-200 panyedhiya kontrol programmable cilik

    Ringkesan babagan

    Kontroler SIMATIC

    Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

    Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

    Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

    Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.

  • Siemens S7-200 Smart small programmable controller supplier

    Siemens S7-200 Pemasok kontroler programmable cilik sing cerdas

    Ringkesan babagan

    Kontroler SIMATIC

    Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

    Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

    Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

    Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.

  • Siemens SIMATIC S7-300 medium programmable controller supplier

    Siemens SIMATIC S7-300 supplier programmable kontroler medium

    Ringkesan babagan

    S7-300

    Sistem PLC mikro modular, kanggo nyukupi persyaratan kinerja skala medium lan cilik

    Macem-macem modul kinerja bisa dadi apik banget kanggo ketemu lan adaptasi karo tugas kontrol otomatis

    Struktur distribusi sing sederhana lan praktis lan kemampuan jaringan multi-antarmuka, aplikasi fleksibel banget

  • Siemens SIMATIC S7-400 series programmable controller supplier

    Pemasok kontroler programmable seri Siemens SIMATIC S7-400

    Ringkesan babagan

    S7-400 minangka PLC paling kuat ing kulawarga pengontrol SIMATIC. Bisa sukses ngimplementasikan solusi otomatisasi terintegrasi (TIA). S7-400 minangka platform otomatis kanggo solusi sistem ing industri manufaktur lan proses. Fitur utamane yaiku arsitektur modular lan cadangan kinerja.Panyedhiya Siemens S7-400

  • SIMATIC S7-1200 small programmable controller supplier

    Pemasok kontroler programmable SIMATIC S7-1200 cilik

    Ringkesan babagan

    CPU SIMATIC S7-1200

    Kontroler SIMATIC S7-1200 modular minangka inti saka penawaran kita kanggo tugas otomatis sing gampang nanging tepat. Kontroler SIMATIC S7-1200 modular lan kompak, serbaguna, investasi aman, lan cocog banget karo macem-macem aplikasi.

    Kontroler kompak tengah lan endhek Panyedhiya Siemens S7-1200PLC

  • SIMATIC S7-1500 programmable controller supplier

    Pemasok kontroler SIMATIC S7-1500 sing bisa diprogram

    Ringkesan babagan

    Sistem modular, ekstensif, universal kanthi level proteksi IP20

    Solusi sistem kanggo macem-macem aplikasi otomatis ing bidang otomatisasi diskret

    Nduweni kinerja lan kasedhiyan dhuwur

    Mung bisa dikonfigurasi ing Portal Otomasi Terintegrasi Totally karo Langkah 7 Professional V12 utawa mengko

    kinerja

    Kanggo nambah kinerja

    Eksekusi instruksi kacepetan dhuwur:

    Sambungan basa

    Jinis data anyar

    Bis backboard sing luwih cepet

    Generasi kode sing dioptimalake

  • ABB Series Servo Motor Supplier

    Pemasok Servo Motor Seri ABB

    Ringkesan babagan

    Motor servo ABB lan supir

    Ethernet Embedded, kalebu EtherCAT, Modbus TCP, lan Ethernet / IP minangka sertifikat ETG lan patuh EtherCAT. Alat pemrograman MINT sing kuat kanggo aplikasi kontrol gerakan sumbu siji dilengkapi standar kanthi fungsi pembatalan torsi keamanan (STO). Sesuai karo IEC 61800-5-2 lan SIL3 PLe standar MINT WorkBench liwat Ethernet TCP / IP fungsi konfigurasi IP20 kanggo proteksi instalasi ( UL) kanthi otomatis nyetel kabinet nempatake awake dhewe ing posisi liyane lan filter digital antiresonansi cocog kanggo operasi sistem poros drive tunggal 1 nganti 3, 105-250 - rotasi AC lan kontrol motor servo motor induksi linier bagean opsional: ngirit saringan EMC , unit rem, resistor regeneratif, kipas pendingin, lsp

  • ABB servo drive supplier

    Pemasok servo drive ABB

    1. Ringkesan babagan

    Drive servo ABB Microflex E190 minangka drive servo kanthi performa tinggi sing ngowahi desain mesin kanggo mbesuk. Ndhukung kabeh jinis umpan balik motor utama lan teknologi Ethernet, kanthi macem-macem fitur kanggo kontrol motor servo rotary lan linear kanggo macem-macem aplikasi kontrol gerakan kanthi kinerja dhuwur, kanggo desain sing ana uga kanggo aplikasi sentris jaringan mbesuk.

    Drive servo ABB Microflex E190 dirancang kanggo ngewangi desain kontrol saiki kanggo kabutuh sesuk. Kanthi dhukungan kanggo kontrol volume pulsa lan analog, drive servo Microflex E190 nggawa opsi fleksibel kanggo aplikasi sing ana utawa sing wis ana lan nyedhiyakake platform sing anyar kanggo kontrol Ethernet lan " Desain mesin IOTSP Ready ”.

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.