Siemens S7-200 Pemasok kontroler programmable cilik sing cerdas

Katrangan singkat:

Ringkesan babagan

Kontroler SIMATIC

Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Ringkesan babagan

Kontroler SIMATIC

Kontroler SIMATIC duwe macem-macem, kalebu saka kontroler mini tipe buku PLC sing dhuwur, nganti kontroler PC, ora ketompo syarat apa wae, bisa memenuhi persyaratane.

Fitur umum kontroler iki yaiku kanggo ngompres kekuwatan pemrosesan maksimum ing ruang minimal, kanggo memenuhi syarat kondisi mekanik lan iklim sing paling nuntut, kecepatan lan skalabilitas sing dhuwur.

Karakteristik kinerja berjenjang kasebut yaiku ing endi kekuwatan garis SIMATIC.

Saiki, Simatic PLC nindakake luwih akeh fungsi sing ora mbutuhake teknologi sing beda-beda. Kabeh dadi luwih gampang, luwih konsisten, lan luwih ekonomis kanggo sampeyan.

1

Panyedhiya modul Siemens S7-200SmartCPU

6ES72881SR200AA0 S7-200 Smart, CPU SR20, modul CPU standar, output relay, 220 V AC power supply, 12 input / 8 output

6ES72881ST200AA0 S7-200 Smart, CPU ST20, modul CPU standar, output transistor, 24 V DC power supply, 12 input / 8 output

6ES72881SR300AA0 S7-200 Smart, CPU SR30, modul CPU standar, output relay, 220 V AC power supply, 18 input / 12 output

6ES72881ST300AA0 S7-200 Smart, CPU ST30, modul CPU standar, output transistor, 24 V DC power supply, 18 input / 12 output

6ES72881SR400AA0 S7-200 Smart, CPU SR40, modul CPU standar, output relay, 220 V AC power supply, 24 input / 16 output

6ES72881ST400AA0 S7-200 Smart, CPU ST40, modul CPU standar, output transistor, 24 V DC power supply, 24 input / 16 output

6ES72881SR600AA0 S7-200 Smart, CPU SR60, modul CPU standar, output relay, 220 V AC power supply, 36 input / 24 output

6ES72881ST600AA0 S7-200 Smart, CPU ST60, modul CPU standar, output transistor, 24 V DC power supply, 36 input / 24 output

6ES7288-1CR20-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR20, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 12 input / 8 output

6ES7288-1CR30-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR30, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 18 input / 12 output

6ES7288-1CR40-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR40, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 24 input / 16 output

6ES7288-1CR60-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR60S, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 36 input / 24 output

6ES72881CR400AA0 S7-200 Smart, CPU CR40, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 24 input / 16 output

6ES72881CR600AA0 S7-200 Smart, CPU CR60, modul CPU ekonomis, output relay, 220 V AC power supply, 36 input / 24 output

2

Pemasok modul ekstensi Siemens S7-200Smart

6ES72882DE080AA0 S7-200 Smart, EM DE08, modul input jumlah digital, 8 x 24 V DC input

6ES72882DE160AA0 S7-200 Smart, EM DE16, modul input jumlah Digital, input 16 x 24 V DC

6ES72882DR080AA0 S7-200 SMART, EM DR08, modul output digital, 8 X relay output

6ES72882DT080AA0 S7-200 Smart, EM DT08, modul output digital, 8 x 24 V DC output

6ES72882QR160AA0 S7-200 Smart, EM QR16, modul output digital, output relay 16 X

6ES72882QT160AA0 S7-200 Smart, EM QT16, modul output digital, output 16 x 24 V DC

6ES72882DR160AA0 S7-200 Cerdas, EM DR16, modul input / output jumlah digital, input 8 x 24 V DC / 8 x relay output

6ES72882DT160AA0 S7-200 Cerdas, EM DT16, modul input / output jumlah digital, 8 x 24 V DC input / 8 x 24 V DC output

6ES72882DR320AA0 S7-200 Cerdas, EM DR32, modul input / output jumlah digital, input 16 × 24 V DC / output relay 16 X

6ES72882DT320AA0 S7-200 Smart, EM DT32, modul input / output kuantitas digital, input 16 x 24 V DC / 16 x 24 V DC output

6ES72883AE040AA0 S7-200 SMART, EM AE04, modul input analog, 4 input

6ES72883AE080AA0 S7-200 SMART, EM AE08, modul input analog, 8 input

6ES72883AQ020AA0 S7-200 SMART, EM AQ02, modul output analog, 2 output

6ES72883AQ040AA0 S7-200 SMART, EM AQ04, modul output analog, 4 output

6ES72883AM030AA0 S7-200 SMART, EM AM03, modul input / output analog, 2 input / 1 output

6ES72883AM060AA0 S7-200 Smart, EM AM06, modul input / output analog, 4 input / 2 output

6ES72883AR020AA0 S7-200 SMART, EM AR02, modul input resistensi termal, 2 saluran

6ES72883AR040AA0 S7-200 SMART, EM AR04, modul input resistensi termal, 4 saluran

6ES72883AT040AA0 S7-200 SMART, EM AT04, Modul Input Termokopel, 4 saluran

6ES72887DP010AA0 S7-200 SMART, EM DP01, modul ekstensi stasiun budak PROFIBUS-DP

6ES72880CD100AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), output: 24 V DC / 3 A

6ES72880ED100AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), output: 24 V DC / 5 A

SMART200(1)

Panyedhiya papan sinyal Siemens S7-200SMART

6ES72885CM010AA0 S7-200 SMART, SB CM01, papan sinyal komunikasi, RS485 / RS232

6ES72885DT040AA0 S7-200 SMART, SB DT04, Papan Signal Ekspansi Volume Digital, input 2 x 24 V DC / 2 x 24 V DC output

6ES72885AE010AA0 S7-200 SMART, SB AE01, Papan sinyal ekspansi analog, 1 saluran Input analog

6ES72885AQ010AA0 S7-200 SMART, SB AQ01, papan sinyal ekspansi analog, output analog 1 arah

6ES72885BA010AA0 S7-200 SMART, SB BA01, papan sinyal batere, dukung batere tombol biasa

Kemasan lan Transportasi

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • goleki domain sampeyan

    Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.