SIMATIC ET 200 Pemasok I / O sing Disebarake

Katrangan singkat:

Ringkesan babaganSIMATIC ET 200 nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo kabeh aplikasi SIMATIC ET 200 duwe pilihan akeh sistem I / O sing bisa digunakake ing kabinet kontrol utawa langsung ing mesin tanpa kabinet kontrol, utawa nggunakake domain ing wilayah sing mbebayani. Desain modular ngidini sampeyan nyetel lan nambah sistem ET200 kanthi gampang lan cepet. Modul tambahan sing wis terintegrasi bisa nyuda biaya nalika nyebarake jangkoan aplikasi. Sampeyan bisa milih sawetara kombinasi sing beda: input / output digital lan analog , modul cerdas nganggo CPU, sistem keamanan, starter motor, unit pneumatik, konverter frekuensi, lan macem-macem modul teknis sing beda (contone, ngetung, posisi, lsp).

Komunikasi liwat PROFIBUS lan PROFINET, konfigurasi teknik gabungan, kapabilitas diagnostik transparan, lan antarmuka paling apik ing antarane kontrol SIMATIC lan unit HMI nuduhake kapabilitas integrasi unik saka otomatisasi sing integral.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Ringkesan babaganSIMATIC ET 200 nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo kabeh aplikasi SIMATIC ET 200 duwe pilihan akeh sistem I / O sing bisa digunakake ing kabinet kontrol utawa langsung ing mesin tanpa kabinet kontrol, utawa nggunakake domain ing wilayah sing mbebayani. Desain modular ngidini sampeyan nyetel lan nambah sistem ET200 kanthi gampang lan cepet. Modul tambahan sing wis terintegrasi bisa nyuda biaya nalika nyebarake jangkoan aplikasi. Sampeyan bisa milih sawetara kombinasi sing beda: input / output digital lan analog , modul cerdas nganggo CPU, sistem keamanan, starter motor, unit pneumatik, konverter frekuensi, lan macem-macem modul teknis sing beda (contone, ngetung, posisi, lsp).

Komunikasi liwat PROFIBUS lan PROFINET, konfigurasi teknik gabungan, kapabilitas diagnostik transparan, lan antarmuka paling apik ing antarane kontrol SIMATIC lan unit HMI nuduhake kapabilitas integrasi unik saka otomatisasi sing integral.

1
Panyedhiya Siemens ET 200SP
PROFINET

PROFINET minangka standar Ethernet industri sing mbukak, lintas-vendor kanggo otomatisasi (IEC 61158/61784).

Adhedhasar Ethernet industri, PROFINET nggawe komunikasi langsung ing antarane piranti lapangan (piranti IO) lan pengontrol (kontroler IO), nyedhiyakake solusi kontrol drive isochronous kanggo aplikasi kontrol gerakan.

Profinet adhedhasar teknologi Ethernet standar sing tundhuk karo standar IEEE 802.3 lan nyambungake piranti apa wae ing level lapangan menyang manajemen.

Kanthi cara iki, PROFINET nggawe komunikasi ing saindenging sistem, konfigurasi rekayasa ing saindenging pabrik, lan aplikasi teknologi standar IT kayata server Web utawa FTP nganti lapisan lapangan. Gampang nggabungake sistem lapanganbus sing wis bola-bali dites (kaya AS PROFIBUS utawa AS-Interface) tanpa pangowahan peralatan sing ana.

PROFIBUS

PROFIBUS minangka standar internasional kanggo lapangan industri (IEC 61158/61784). Iki minangka siji-sijine lapangan komunikasi sing disetujoni sing bisa komunikasi ing industri manufaktur lan industri proses.

PROFIBUS digunakake kanggo nyambung piranti lapangan kayata piranti I / O sing disebar utawa driver menyang sistem otomatis kayata SIMATIC S7, SIMOTION, SINUMERIK utawa PC.

PROFIBUS minangka lapangan lapangan standar, selaras karo spesifikasi IEC 61158, minangka sistem lapangan modus tanggepan cekak, mbukak, awet, cepet. Proofibus kasedhiya ing macem-macem spesifikasi lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.

Profibus DP (I / O Distribusi)

DP PROFIBUS digunakake kanggo nyambungake piranti lapangan sing disebar (kayata SIMATIC ET 200) utawa drive kanthi wektu respons sing cepet banget. Profibus DP digunakake ing kahanan sensor / aktuator disebar ing mesin utawa tanduran (kayata level lapangan).

AS-Antarmuka

AS-Interface selaras karo standar internasional (IEC 62026 / EN 50295) lan bisa digunakake dudu bundel kabel kanggo nyambungake sensor lan aktuator kanthi ekonomi lan andal kanthi mung siji kawat untai dobel. Kabel sing nganggo kabel kembar uga digunakake kanggo nyedhiyakake kekuwatan macem-macem workstation. Kanthi cara iki, antarmuka minangka Interface ideal PROFINET lan PROFIBUS DP. Kanthi pitulung saka modul komunikasi AS-Interface ing ET 200SP, AS-Interface lan I / O sing disebar bisa dikombinasikake kanthi fleksibel. ngirim data standar lan data aman ing jaringan AS-I sing padha karo level keamanan nganti PL E / SIL 3.AS-Interface ora mung cocog kanggo ngirim sinyal I / O digital lan analog sing efisien, nanging uga kanggo sambungan sing ramah pangguna tombol mandeg darurat lan lawang protèktif.

Link IO

Sensor lan breaker bisa disambung kanthi cerdas menyang lapisan kontrol liwat standar komunikasi IO-LINK. I-Link nggampangake integrasi kabeh komponen ing kabinet kontrol lan lapisan lapangan, entuk integrasi maksimal lan komunikasi mulus menyang meter proses pungkasan.

Solusi IO-Link Siemens njamin manawa sistem produksi entuk akurasi paling dhuwur lan kasedhiyan ekonomi. I-Link wis digabungake kanthi Total Integration Automation (TIA) kanthi sawetara mupangat.

2

Pemasok unit pemrosesan pusat Siemens ET200SP

Pemasok modul antarmuka Siemens ET200

Kanthi standar mbukak, piranti saka vendor beda bisa jaringan

· Kabel sederhana gampang dipasang

· Ngurangi beban kerja kabel, ngirit wektu lan biaya instalasi

· Fungsi konfigurasi teknik sing efisien nggampangake konfigurasi lan debugging

· Diagnostik kanthi kecepatan tinggi bisa nyuda downtime tanduran lan kasedhiyan tanduran sing akeh

· Transparansi proses sing dhuwur ngidini manajemen daya sing efisien

Panyedhiya Siemens ET 200SP

Standar 6ES7155-6AA01-0BN0 IM155-6 PN, kalebu modul layanan lan adaptor bis BA 2 × RJ45

Standar 6ES7155-6AU01-0BN0 IM155-6 PN, kanthi modul layanan, tanpa adaptor bus

6ES7155-6AU01-0CN0 IM155-6 PN / 2 kinerja tinggi, kanthi modul layanan, tanpa adaptor bus

6ES7193-6AR000AA0 adaptor bis BA 2 × RJ45

6ES7131-6BF01-0BA0 8DI, 24VDC, jinis standar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7131-6BH01-0BA0 16DI, 24VDC, jinis standar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7131-6BF01-0AA0 8DI, 24VDC, model dhasar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7132-6BF01-0AA0 8DO, 24VDC / 0.5A, model dhasar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7132-6BF01-0BA0 8DO, 24VDC / 0.5A, jinis standar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7132-6BH01-0BA0 16DO, 24VDC / 0.5A, jinis standar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7132-6BH00-0AA0 16DO, 24VDC / 0.5A, model dhasar, cocog kanggo unit basa tipe A0

6ES7134-6GD01-0BA1 4AI, I, 2/4-Wire, Standar, kanggo unit basa tipe A0 utawa A1

6ES7134-6HD01-0BA1 4AI, U / I, 2-Wire, Standar, kanggo unit basa tipe A0 utawa A1

6ES7134-6GF00-0Aa1 8AI, I, 2/4-WIRE, Model dhasar, cocok kanggo tipe dhasar A0 utawa tipe A1

6ES7137-6AA00-0BA0 ndhukung unit dhasar ASCII, 3964R, USS, Modbus, lan A0

6ES7193-6BP00-0BA0 BU15-P16 + A0 + 2B, jinis A0

6ES7193-6BP00-0DA0 BU15-P16 + A0 + 2D, jinis A0, digunakake kanggo mbentuk grup beban anyar

6ES7193-6BP20-0BA0 BU15-P16 + A10 + 2B, Tipe A0, kanthi 10 terminal tambahan

6ES7193-6BP20-0DA0 BU15-P16 + A10 + 2D, Tipe A0, kanthi 10 terminal tambahan kanggo mbentuk klompok muatan anyar

3

CPU standar Siemens ET200SP

Panyedhiya Siemens ET200m

6ES7195-1GA00-0XA0 ET200M, RAIL 483MM

6ES7195-1GF30-0XA0 ET200M, RAIL 530MM

6ES7195-1GG30-0XA0 ET200M, RAIL 620MM

6ES7195-7HA00-0XA0 ET200M, UNITAS BUS Kanggo PS LAN IM 153

6ES7195-7HB00-0XA0 ET200M, BUS UNIT Kanggo 2 × 40MM I / O MODUL ??

6ES7195-7HD10-0XA0 ET200M, BUS UNIT Kanggo 2 × IM 153-2 RED

6ES7153-1AA03-0XB0 IM 153-1 DP

6ES7153-4AA01-0XB0 IM153-4 PN

6ES7153-2BA10-0XB0 IM153-2 DP HF

6ES7972-0BA12-0XA0 DP CONNECTOR, 90 DEGREE, W / O PG SOCKET?

6ES7972-0BB12-0XA0 DP CONNECTOR, 90 DEGREE, W PG SOCKET?

6ES7972-0BA42-0XA0 DP CONNECTOR, 35 DEGREE, W / O SOCKET PG?

6ES7972-0BB42-0XA0 DP CONNECTOR, 35 DEGREE, W PG SOCKET?

6ES7972-0BA52-0XA0 DP CONNECTOR, 90 DEGREE, W / O PG SOCKET, FC

6ES7972-0BB52-0XA0 DP CONNECTOR, 90 DEGREE, W PG SOCKET, FC

6ES7972-0BA61-0XA0 DP CONNECTOR, 35 DEGREE, W / O PG SOCKET, FC

6ES7972-0BB61-0XA0 DP CONNECTOR, 35 DEGREE, W PG SOCKET, FC

Panyedhiya Siemens ET200S

6ES7151-8AB01-0AB0 IM151-8 PN / DP CPU

6ES7151-1BA02-0AB0 IM151-1 DP HF

6ES7151-1AA06-0AB0 IM151-1 DP ST

6ES7151-3AA23-0AB0 IM151-3 PN Tipe Standar

6ES7151-3BA23-0AB0 IM151-3 PN jinis kinerja dhuwur

6ES7138-4CA01-0AA0 PM-E, DC 24V

6ES7193-4CD30-0AA0 TM-P15C23-A0, terminal x 2 spring tipe, pedhot saka AUX ngarep

6ES7193-4CC30-0AA0 TM-P15C23-A1, terminal x 2 spring spring, kanthi sambungan AUX ngarep

6ES7131-4BF00-0AA0 8DI, DC 24V, ST

6ES7132-4BF00-0AB0 8DO, DC 24V, 0,5A, HF

6ES7134-4GB52-0AB0 2AI, I, HS, 2-WIRE

6ES7134-4GB11-0AB0 2AI, I, ST, 4-WIRE

6ES7134-4MB02-0AB0 2AI, I, HF, 2/4-WIRE

6ES7135-4FB01-0AB0 2AO, U, ST

6ES7135-4GB01-0AB0 2AO, I, ST

6ES7135-4FB52-0AB0 2AO, U, HS

6ES7193-4CA50-0AA0 TM-E15C26-A1, 2 x 6 terminal, jinis spring, kanthi bus AUX, 15 mm, paket 5 potong

6ES7193-4CB20-0AA0 TM-E15S24-01, 2 x 4 terminal, jinis sekrup, ora ana bus AUX, 15 mm, paket 5 potong

6ES7193-4CG30-0AA0 TM-E30C44-01, 4 x 4 terminal, jinis spring, kanthi bus AUX, 30 mm

6ES57108MA11 RAIL WIDTH 35MM, PANJANG 483MM

6ES57108MA21 RAIL WIDTH 35MM, LENGTH 530MM

6ES57108MA31 RAIL WIDTH 35MM, LENGTH 830MM

Panyedhiya konektor Siemens DP

Kemasan lan Transportasi

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • goleki domain sampeyan

    Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.