Schneider

  • Schneider modular low voltage terminal distribution products supply

    Schneider suplai produk distribusi terminal voltase rendah

    Pecah Sirkuit Seri Rumah Tangga RESI9

    Pemutus sirkuit miniatur kanggo saluran ritel

    Duwe nganti 9 Seri

    Penjaga sing ora katon, kanthi keamanan

    fitur

    Profil berkualitas tinggi, perlindungan lingkungan ijo: kabeh bagean wis memenuhi standar EU REACH, ROHS

    Desain torsi gedhe bisa tahan 2 kali sarat tautan torsi standar nasional sing luwih dipercaya, instalasi sing aman luwih mantep

    Manajemen kualitas sing ketat, paramèter proteksi luwih apik tinimbang sarat standar nasional: luwih apik tinimbang standar nasional, keamanan dobel

goleki domain sampeyan

Mirum est notare quam littera g minangka kasunyatan sing wis suwe, manawa pamaca bakal ora seneng karo konten sing bisa diwaca saka kaca nalika ndeleng tata letak.